Категория: фугиращи смеси

Персонализирай своето пространство с колекциите от над 50 цвята фугиращи смеси Mapei

Mapei предлага широка гама от висококачествени, високо-функционални продукти с богат спектър от цветове, за вътрешна и външна употреба. Без съдържание на разтворители, с много ниски нива на емисии на летливи органични съединения (ЛОС) и сертификация в съответствие с най-стриктните международни стандарти. Подходящи за всякакви видове и...

Решения Sika® FastFix за настилки, закрепване на ревизионни шахти и други пътни ремонтни дейности – част II

Паважни настилкиПаважните настилки са често срещани в историческите градски центрове и старите квартали. Те се използват както по естетически причини, така и за поемане на трафика. Изборът на подходящите системи за оформяне на леглото и фугиране на паветата е от съществено значение, за да не се превърнат улиците и тротоарите в препятствия за пешеходците и превозните средства.

Решения Sika® FastFix за настилки, закрепване на ревизионни шахти и други пътни ремонтни дейности – част I

Sika e вашият идеален партньор. Нашите пътища и тротоари трябва да поемат ежедневно постоянно нарастващия трафик на по-бързи и по-тежки превозни средства. Прекъсването на основни инфраструктури за поддръжка и ремонт води до нарушаване на транспортната система, увеличени задръствания и винаги е съпроводено с обществено недоволство.

Системи Терафлекс® – естетически дизайн и функционалност за керамичните облицовки

Професионално положените керамични облицовки и покрития изпълняват редица важни задачи – от подсигуряването на дълготрайното експлоатационно качество, до естетическата красота и уникалното внушение на помещението. Това е ясен индикатор за важността на този тип покрития и сериозните очаквания, отправени към тях.

Терафлекс® – силикони за еластично уплътнитняване на разширителни и свързващи фуги на керамични облицовки

В годините назад, като материали за уплътняване, са били използвани предимно битум, дървесна смола, восък и други такива с естествен произход, добивани от природата без нужда от специална преработка. Технологичното развитие, доведе до появата на специални полимерни продукти за универсално или специализирано приложение.

Терафлекс® – ефектни цветни фугиращи смеси на циментова основа

Облицовките и настилките от керамика имат хилядолетна история и продължават да бъдат важна част от модерната архитектура. Както в зората на своето съществуване, така и днес, за тяхното полагане са необходими подходящи съпътстващи продукти, за да се постигне здраво и устойчиво на вода и атмосферни влияния покритие, което освен това да притежава и отлични естетични качества.

Революционен пазарен подход на Италчементи Груп: приложения разработени специално за клиента, а не само продукти

Девня Цимент АД и Вулкан Цимент АД – Италчементи Груп стартираха нов подход, който предлага на пазара най-добрия продукт за всяка индивидуална потребност: от класически цименти до иновативни решения. Системата за брандиране i.nova е единствена по рода си в световен мащаб за строителния сектор.

Sika® и Tricosal® – водоспиращи ленти за дилатационни и конструктивни фуги

Строителството на сгради и инженерни съоръжения неизменно е свързано с прекъсвания на работния процес и обуславяне на различни по време технологични престои. Те са предизвикани от спецификата на различните технологии, обема на строителните дейности, логистичните възможности и др., като в резултат на това в структурните елементи се образуват т. нар. конструктивни (или работни) фуги.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!