Категория: Видео – архитектура

Дистанционното измерване на вредните емисии на автомобилите

Дистанционно отчитане на емисиите на автомобилите #Sofair Публикувахте от Зелена София в 12 октомври 2017 г. Резултатите от дистанционното измерване на вредните емисии на автомобилите, което се проведе в София между 5-15 септември 2017 г. Жозефина де ла Фуенте от RSLab прави сравнителен анализ с подобни...

Дом от контейнери в сухия пейзаж на Калифорния

Група корабни контейнери са неправилно свързани от базираната в Лондон фирма за визуализации Whitaker Studio, за да оформят резиденция „Joshua Tree“. Бледо розовите цветни контейнери ще изградят частната къща на филмов продуцент. Идеята е била това да бъде офис сграда в Германия, но така и не...

Строят първия в света подводен курорт

Kleindienst Group анонсира проекта „Плаващата Венеция” (The Floating Venice), чиято инвестиция възлиза на 680 млн. USD. Комплексът ще бъде реализиран на архипелаг, намиращ се на 4 км от бреговете на Дубай. Курортът ще може да обслужва до 3000 посетители на ден. „Плаващата Венеция” ще разполага с...

Обезопасени ли са саниращите се сгради?

Младежите се катерят напълно необезопасени по скелето на саниращия се в момента блок 76 в бургаския жилищен комплекс „Лазур“.На смразяващия кръвта клип се вижда как тийнейджърите безпроблемно се придвижват по опасното строително скеле.

Офис на дизайнер „се скри” под мост във Валенсия

Дизайнер, който живее и работи във Валенсия, реши да си направи офис на необичайно място – под мост. Оказва се, че за него шумът от преминаващите по съоръжението коли е далеч по-приемлив, отколкото хорската глъчка.

Най-дългият в света мост е факт

Наскоро в Швейцарските Алпи беше открит най-дългия пешеходен мост в света. Той се намира между двете популярни туристически дестинации Грахен и Цермат. Името му е Europabruecke (Европейски мост).

Отвориха гарата на Заха Хадид в Италия

С пълния си капацитет гарата ще заработи през 2022 година и тогава ще се превърне във Вратата на юга, защото през нея ще минават високоскорстните влакове от всички региони в южната част на Италия.

Новата столица на Египет ще е готова през 2019-а

За намерението на египетските власт да инвестират в изграждането на нова столица се заговори още през 2015 г., като тогава се споменаваше, че изграждането на първия етап от новия град трябва да бъде в срок до 7 години.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!