pixel

България определя най-красивата сграда, с инциативата на Винербергер

Участвай в конкурса и спечели!

Конкурсът „България определя най-красивата сграда” се провежда под инициативата на Винербергер, като има за цел да се определи коя сграда, според Вас потребителите е достойна да носи титлата най-красива.

Конкурсът е отворен за участие за всички желаещи, като единственото условие е да имате навършени 18 години.

Идеята на конкурса е, след като направите регистрация на уебсайта на конкурса , всеки от Вас да сподели на личния си профил неограничен брой снимки на сградата, която според него е най-красива.

Снимките може да са на сгради от целия свят, като трябва да отговарят на условията, описани в официалните правила на конкурса.

Освен споделянето на снимки, Вие ще имате право и да дадете своя глас за всяка сграда, която според Вас заслужава да бъде сред най-красивите на планетата. Всеки регистриран потребител има право да гласува за неограничен брой снимки, като за една сграда може да бъде даден само един уникален глас.

Всеки потребител, който няма направена регистрация на „konkurs.wienerberger.bg” има право да даде своя глас за пет снимки.

След приключване на конкурса на 03.05.2011 г. снимките получили най-много гласове ще спечелят наградите на конкурса.

Наградите са осигурени от Винербергер ЕООД.

Първа награда – дигитална фото рамка, ще бъде спечелена от снимката с най-много получени гласове.

Втори награди „Архитектурен алманах на световния архитектурен конкурс на Винербергер – Brick´10” ще получат следващите пет снимки с най-много гласове.

Следващите десет снимки в класирането ще поучат трета награда „Мини-модел на керамичен блок POROTHERM”

С пожелание за успех!

Винербергер ЕООД

Може да харесате още...