pixel

Броени дни до финала на пролетния етап от конкурса „Фасада на годината 2012”!

Гласувайте за любимата си фасада и спечелете от БАУМИТ!

Форми, линии и цветове вплетени в квадратни метри и обеми се надпреварват за оценката на журито – а това сте всички вие!

На 31 май, точно в 00:00 часа приключва пролетнят етап на популярния от вече осем години конкурс – „Фасада на годината” организиран от Баумит България. Останаха още няколко дни да дадете и вашия вот за най-впечатляващата според вкуса ви фасада! Резултатите се менят всеки ден!

Както обявихме през март, когато беше поставено и началото на конкурса за 2012 г., на интернет адрес http://fs.baumit.bg/en/?page=sesvasada&sezon=1 може да видите петнадесетте кандидата от сезон Пролет и да помогнете на вашия фаворит чрез еднократно гласуване да достигне до големия финал на архитектурното състезание през март 2013 г.

В момента борбата за челното място е оспорвано от два обекта събрали най-много гласове на публиката, всеки с по 338 гласа.  Това са обект 5  – жилищна сграда в гр. София, кв. Павлово с инвеститор „Дагер Иженеринг”, проектант „Елит Студио” с арх. Калин Диков, изпълнител Изопро Мстрой. Другият претендент за първо място във временното класиране е обект 15  – Административен съд в гр. Хасково с инвеститор Министерство на правосъдието, проектанти – арх. Янчо Апостолов, арх. Владимир Александров, арх. Оксана Балабанова и изпълнител – Аква 3, също с 338 гласа! Трети към момента е класиран обект 1 –  еднофамилна жилищна сграда в село Зая с инвеститор и изпълнител инж. Димитър Димитров, проектант Визарх НГ с арх. Николай Георгиев.

Ако искате везната да натежи в полза на един от двата обекта или да изкачите светкавично на челна позиция някой от другите достойни участници – гласувайте до 31 май, 00:00 часа! Всеки гласувал има шанс да спечели награда от Баумит в томбола след края на пролетния етап на конкурса.

Следете и следващия етап – сезон лято, който стартира от 01. 06. 2012 г. до 31. 08. 2012 г.

Първите три победителя от всеки сезон се класират за големия финал на конкурса, който ще бъде през март 2013 г. и ще включи и бъдещите победители от идните етапи – лято, есен и зима.

 

Може да харесате още...