« Обратно към ФИРМИ

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД

    • Адрес:
    • София, ж.к. Люлин, бл. 464, вх. Б, партер
    • България

Фирма Ай Би Би Ес ЕООД е създадена февруари 2007 год. Посредством сайта си energyaudit.bg основната дейност, в която сме се специализирали и предлагаме е термографско обследване на сгради и откриване на течове по покриви на сгради. Термографията е най ценното средство за диагностика при превантивна поддръжка. С помоща на професионалната термографска камера Flir и  микровълнов датчик, с който фирмата ни е оборудвана много точно локализирваме и откриваме влага и скрити течове в жилища и ВиК инсталации, загуба и кражба на топлинна енергия, повреди в електрически инсталации, ел. табла, прекъсвачи и др. По този начин се спестяват средства от строително ремонтни дейности. Винаги е по-добре да се направи само частичен ремонт и то на точното за целта място, което ние ще установим. Фирмата ни има и локализатор на течове за покриви на сгради. С него могат да се открият областите на покрив, който тече но не се вижда визуално. Ако се хване достатъчно рано, най-засегнатият район на покрива може да се изолира и ремонтира и по този начин да се спестях пари от полагането на хидроизолация на целия покрив.

Термографска диагностика на:
Влага и течове- Откриваме влага и скрити течове в бани, мазета, тавани, тераси и ВиК инсталации. Невидими течове в различни замазки, басейни и спа. Пукнатини в язовирни стени и др.

Откриваме скрити течове по покриви на сгради. Разполагаме със специализиран локализатор на течове, чрез който много точно ще установим и локализираме от къде идва той. По този начин може да се спестят много пари от подмяна на хидроизолацията на покрива и да се направи само частичен ремонт.

Електрически проблеми - Откриваме повреди в електрически инсталации, ел. табла, прекъсвачи, контакти, предпазители и други връзки, които се нуждаят от незабавна смяна. Електрически проблеми в подстанции, КРУ, ОРУ, ЗРУ.

Загуба на топлинна енергия - Откриваме загуба на топлина и енергия от външната топлоизолация на сградите. Топлинни загуби чрез проникване на въздух (студен и топъл) през стени, тавани, подове и дограма. Обърнати стъклопакети и от там изтичане на топлина.

Кражба на топлинна енергия - Откриваме кражба на топлинна енергия от недобросъвестни потребители, които ползват топлина незаконно. Работим съвместно с домоуправителите, които знаят в кое жилище е декларирано, че не се ползва парно, но имат съмнения, че се ползва неправомерно.

При покупка на жилище - Препоръчваме на хората, които си купуват жилище да си направят термографска диагностика с цел да установят реалното му състояние. Благодарение на съвременната технология могат да се открият скритите дефекти или да се установи липсата на такива.Скрити дефекти могат да бъдат влага, течове, запушени радиатори, загуба на топлина и др.