« Обратно към ФИРМИ

АКСЕС НОВЕЛО АД

    • Адрес:
    • София, ул. Индустриална 5
    • 1700

Все повече потребители осъзнават необходимостта от правене на хидроизолация на дограмата. Хидроизолация е нужна както при вратите, така и при всички прозорци и фасади. Защо това е така? Истината е, че винаги са налице множество външни фактори, които имат негативно въздействие върху дограмата и водят до неприятни последствия за нейното състояние и външен вид. Най-сериозният сред тези фактори е влагата, влиянието на която може да бъде възпряно единствено посредством надеждна хидроизолация. Ето няколко важни причини, поради които не бива да пренебрегвате хидроизолацията като защитна мярка за своята дограма:
- Хидроизолация: неутрализиране на фактори с негативно въздействие – както вече казахме, винаги са налице фактори, които оказват негативно въздействие върху състоянието и външния вид на дограмата. Няма значение дали става въпрос за дограма на прозорци и фасади, на входни и вътрешни врати, и т.н. От една страна, влияние оказват атмосферни явления, като например дъжд и сняг. От друга, е напълно възможно в определени помещения от вашия дом (най-вече банята, но не само) непрекъснато да се наблюдава наличие на висока влажност. Надеждната хидроизолация ще предпази дограмата ви от всички тези фактори и тяхното вредно въздействие.
- Хидроизолация: съхраняване отличния вид и състояние на дограмата – надеждната хидроизолация е елемент, който ще спомогне за съхранение отличния външен вид и състояние на вашата дограма. Със сигурност не искате още в първите месеци след монтирането й да се стигне до напуквания, образуване на мухъл и други подобни явления, нали? В такъв случай заложете на хидроизолация и ще имате възможност да се възползвате от всички свойства и характеристики на една функционална и естетически издържана дограма.
- Хидроизолация: използване на дограмата за максимално дълъг период от време – от полагането на необходимите грижи за дограмата всъщност зависи и за колко дълъг период от време тя ще бъде пригодна за ползване. Една от най-важните грижи за нея е именно правенето на хидроизолация, тъй като тя й осигурява надеждна защита срещу факторите на външната среда. Така че ако искате да се радвате на своята нова дограма максимално дълго, без да ви се налага да я сменяте, изберете продуктите и решенията от категория „Хидроизолация“.