« Обратно към ФИРМИ

АРТ КРИЕЙТ ЕООД

    • Адрес:
    • София, жк Люлин 3, бул. Захари Стоянов 17, офис 1, (входа в ляво от магазин lilly)
    • България

Фирма“ Арт Криейт“ е еднолично дружество с ограничена отговорност което предлага продуктите и услугите си на българския пазар вече осем години. През тези години фирмата е натрупала  голям опит в изграждането на външни топлоизолационни системи (сайдинг), вътрешни стенни облицовки, антибактериални ПВЦ облицовки за бани и санитарни помещения, както и извършването на много други довършителни строително-монтажни услуги. Основните приоритети на  сравнително новосъздадената организация  са насочени към изграждането на по-добра работна база, разкриването на нови работни места, разширяването на продуктовия каталог, съответно и предлаганите услуги, както и цялостното развитие и затвърждаване на изградения през годините авторитет.

За 8-те години от създаването си, фирмата е изградила топлоизолационни системи(сайдинг) на над 500 домакинства и промишлени сгради в цялата страна. С използваните винилови продукти на Certain Teed, Kaycan и Foundry (които издават сертификат за качество и 50 години гаранция) фирмата е доказала, че може да задоволи изискванията на потребителите за екологично чисти, енергииноефективни и добре балансирани относно цена-качество фасадни решения.

В стремежа си да задоволиме все повече нужди на нашите клиенти фирмата ни ежегодно разширява дейноста си, като наемаме опитни специалисти чрез които в списъка на предлаганите от нас услуги вече са  дограми, покривни констукции, проектиране и изграждане на басеини и спа центрове, както и проектиране и сроителство на еднофамилни къщи.