« Обратно към ФИРМИ

БИЛДИНГ РЕМОНТ СТРОЙ ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Д-р Петър Дертлиев 42, Бизнес Център Грийн Център, ет. 2, офис 72
    • България
    • 1324

Като използвате услугите на Билдинг Ремонт Строй ООД за извършване на строителни ремонти в София, Вие дори спестявате, защото по този начин използвате отстъпката, която получаваме ние за закупуване на плочи и санитарен фаянс от строителните борси, с които работим. Средно отстъпката за ремонти в София варира между 5-15 % от стойността на покупката.  За ремонти в София, освен посочената отстъпка, всеки наш клиент получава и безплатен транспорт на закупените плочи и санитарен фаянс.

Ако се интересувате от строителство, строително-ремонтни (СРР) или довършителни работи, значи сте на правилното място, при правилните хора! Защото мисията на Билдинг Ремонт Строй ООД е да прави хората щастливи!

Когато строим или ремонтираме даден обект – офис, ресторант, жилище, магазин, хотел, ние влагаме в работата си емоция и професионализъм. Емоция, защото когато правиш това, което обичаш, работата се превръща в удоволствие. Професионализъм – защото сме добри в това, което правим! Защото за вас работят не „майстори по всичко”, а хора професионалисти, всеки профилиран в своята област. Като доказателство на това ще споменем част от нашите клиенти – Магазин Bianca – Сити Център София, клиника Леграно, Про Кредит Банк България АД , магазини Е-фешън, Strabag България, физически лица и др.

В наше лице Вие срещате Вашата фирма за ремонт на магазин, по-добрата фирма за ремонт на офис и доверената фирма за ремонт на апартамент или къща!