« Обратно към ФИРМИ

БРАМАК ПС ЕООД

    • Адрес:
    • село Столник
    • България
    • 2134
    • Софийска

Брамак Покривни Системи ЕООД е специализирана в производство и реализация на бетонови керемиди, капаци и аксесоари за вентилиране, аспирация, осветяване, сигурност на всякакъв вид покриви. Брамак Покривни Системи ЕООД е водещият специалист за комплексни решения на покрива. Всичко от една ръка: от керемиди и специални изделия до покривни принадлежности и висококачествено сервизно обслужване.

Керемидите на Брамак се отличават със следните качества:
- Висока устойчивост на чупене. Брамак керемидите се произвеждат в условията на качествен контрол, което допринася за тяхната висока нечупливост. В случай на счупване, отделни керемиди могат да бъдат безпроблемно сменени.
- Бърз монтаж - само 10, респ. 7,5 бр./кв.м., в зависимост от модела, осигуряват бърз и лесен монтаж.
- Влагата не може да проникне през керемидите благодарение на канала на препокриване, тестван при ветровити условия.
- Висока шумоизолация.
- Пожароустойчивост.
- Сигурност при бури. Покривите Брамак са компактни и снабдени с многобройни защитни решения (скоби против буря и др.); те издържат скорост над 150 km/h съгласно европейска норма B-4014.
- Екологично чисти. IBO сертификатът от 1999 г. е гарант за екологичното и биологичното им качество. Произведени са от естествени суровини като пясък, цимент и оцветители на базата на железен оксид, които се сгъстяват до формирането на висококачествен бетон.
Като лидер в областта на комплексните покривни решения БРАМАК работи непрекъснато върху усъвършенстване на продуктите, обслужването и услугите, поставяйки на първо място удовлетвореността на клиента преди и след покупката!
Ето защо БРАМАК заменя двата модела „СПЕКТРА КЛАСИК” и „АТИКА” с новите
„КЛАСИК ПРО” и „АТИКА ПРО”, които се отличават с:
1. ОЩЕ ПО-ЕДНОРОДНА ПОВЪРХНОСТ.
2. ОЩЕ ПО-ДЪЛГОТРАЙНА ЗАЩИТА НА ЦВЕТА.
3. ОЩЕ ПО-ДОБРА ЗАЩИТА ОТ КЛИМАТИЧНИ УСЛОВИЯ.