« Обратно към ФИРМИ

БРАТЯ ГЕОРГИЕВИ ЕООД

    • Адрес:
    • Варна, ЗПЗ, ул. Уста Кольо Фичето 33
    • България
    • 9000

Фирмата е създадена през 2000 г. и е с основен предмет на дейност проектиране и монтаж на хидроизолационни системи за гражданското и промишлено строителство:

- Хидроизолации в основи и по покриви със синтетични PVC, TPO и битумни хидроизолационни мембрани
- HDPE мембрани за сметища и лагуни
- Синтетчини мембрани за басейни, изкуствени езера и открити водоеми

Фирмата е официален представител за България на американския производител ROYAL Adhesives and Sealants за продуктите от раздел „Покриви“ и предлагаме:
- Двукомпонентни пенообразни лепила и уплътнителни за хидроизолации в основи и по покриви
- Самозалепващите лепенки EternaBond, които се залепват към почти всякакви повърхности, осигуряват водонепропусклива връзка, идеални са за частични ремонти на всякакви участъци по покривното покритие, за ремонт на покриви на каравани и кемпери, за запълване на дупки, пукнатини.
- Рамки Lockin’ Pocket за обработка на преминавания през покривна хидроизолация. Осигуряват водонепропускливост на трудни за обработка крачета на климатизации и други изходи по покрива.

Фирмата разполага със складова база – Черноморски център за хидроизолации за продажба на материали и аксесоари, техническо осигуряване и поддръжка на покриви. Компанията е първата в България, която предлага на своите клиенти Програма за техническа поддръжка на покриви за удължаване живота на положената хидроизолация! Чрез този вид периодична поддръжка на покривното покритие, положено от фирмата, за определен период от време ви гарантира по-дълъг живот на изолационната система. По този начин Вие оставате спокойни за състоянието на покрива си и не се налага да отделяте разходи за ремонтни дейности. Правилно поддържаният с такава програма покрив е инвестиция, която се отплаща напред във времето, защото поддръжан по този начин, покривът ще продължи да служи дълги години след приключване на срока на гаранцията!