« Обратно към ФИРМИ

ДЕЦИБЕЛ ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Коста Лулчев 58А
    • 1111

Комфортният живот е един от топ приоритетите на съвременния човек. Задоволявайки основните си битови нужди, ние започваме да обръщаме по-голямо внимание на онези фактори, които биха направили съществуването ни по-приятно.

През 2012 година, сплотен екип от млади инженери създават Decibel с мисията да подобрят качеството на сън, почивката и работната среда на клиентите си, като им осигурят дълготраен комфорт. Брандът предлага иновативни решения под формата на продукти и услуги, насочени към звукоизолацията и акустиката.

През годините Decibel се специализира в консултирането, проектирането, производството и монтажа на акустика и звукоизолация, като с това предлага завършен спектър от услуги. По този начин осигурява сигурност за клиентите си и прозрачност в бързия и динамичен процес на работа. Именно това прави Decibel най-бързоразвиващата се акустична компания в света.

Брандът разполага с високотехнологична производствена фабрика, в която чрез роботи се произвеждат сертифицирани продукти по европейски стандарт.

Поради динамичното си развитие Decibel бързо успява да се установи на европейския и азиатския пазар, предлагайки на клиентите си услуги за звукоизолация и акустика не само на техния дом, но и на офиси, звукозаписни студиа, кино зали, ресторанти и хотели.