« Обратно към ФИРМИ

ДЕКОСТРОЙ ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Охрид 22-24
    • България
    • 1233

От момента на създаването си фирмата се налага в областта на сухото строителство и топлоизолации, като монтира качествени окачени тавани, преградни стени и предстенни облицовки и предлага разнообразие от интериорни, екстериорни и технически решения, подчинени на фантазията и желанията на най- взискателните клиенти. Така ние даваме своя принос в популяризирането на този нов вид строителство и го правим достъпно за своите потребители.

"Декострой" ООД е специализирана в изграждане на жилищни, административни и туристически сгради, както и в преустройство и ремонт на вече съществуващи такива, използвайки най-новите материали и технологии за основно и довършително строителство. За много кратко време ние сме успели да постигнем най-доброто съотношение между качество и цена.

Фирмата разполага със съвременна офисна база, попълнена от специалисти в ръководната и счетоводната сфери. Материалната база, включва технически средства за реализиране на основните си дейности, собствени транспортни средства, уреди, машини и съоръжения. При нас работят професионалисти с висока квалификация за извършване на строително-монтажните работи.