« Обратно към ФИРМИ

ДЕН БРАВЕН БЪЛГАРИЯ ЕООД

    • Адрес:
    • Русе, бул. България 127
    • България
    • 7005

Ден Бравен Сийлантс е мултинационална компания, свтовен лидер в професионалните изолации, имаща над 800 работници и служители. Централният офис и голяма част от производството са базирани в град Остерхут, Холандия. Освен това към групировката се числят и 10 производствени звена, 20 търговски представителства в различни страни и 2 бази за развитие и разработване на нови продукти.

Ден Бравен Сийлантс е създадена през 1974 година и оттогава компанията специализира в производството на висококачествени уплътнителни материали като акрили, силикони, бутили, MS-полимери, полиуретани и полисулфиди, имащи приложение в строителството, при остъкляването, производството и монтажа на стъклопакети и алуминиеви и PVC дограми, а също и в направлението "Направи си сам". Други предлагани продукти са полиуретановите пени, техническите аерозоли, пълнители и лепила. Ефекивността и качеството при използване на продуктите на Ден Бравен утвърждават фирмата като един от водещите приозводители на уплътнителни материали.

Официален вносител и разпространител на продуктите с марка Ден Бравен, за българския пазар е Фирма Ден Бравен България ЕООД. Тя е регистрирана през 1999 година със седалище град Русе. През юли 2006 година фирмата откри в град Русе новия си модерен офис и склад с над 1500 м2 площ, а от началото на 2007 година заработи и склад в град София. За времето, през което фирмата работи на Българския пазар, тя недвусмислено се доказва като надежден и стабилен търговки партнъор и доставчик на повечето от големите производители на дограма и стъклопакети, а също и на фирмите, занимаващи се със строителство. Изградена е гъста дистрибуторска мрежа, осигуряваща достигането на продуктите с марка Ден Бравен до всяка точка на България. Фирмата разполага със собствени транспортни средства за максимално бързо изпънлняване на всяка една заявка на клиентите.