« Обратно към ФИРМИ

ДЖЕРАМИС ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Цар Симеон 312, бл.323, ет.1, ап.3
    • България
    • 1309

"Джерамис” ООД е основана през месец февруари 2006 год. от Мартин Славейков Трайков и Александър Юлиев Давчев. Организацията е официален представител на световно известният лидер в производството на PVC подови настилки и стенни покрития „Gerflor”- Франция, които имат широко приложение в строителството.
Фирмата има редица реализирани проекти и е специализирана в консултирането, доставката и монтажа на висококачествените продукти, които предлага.
"Джерамис” ООД разполага с квалифициран екип, който ще Ви помогне да вземете най- доброто решение за Вашите нужди по отношение на вид и дизайн, ценообразуване, гаранции за материала и монтaжа, запазване на цветове, износоустойчивост на повърхностния слой на продуктите и др.
Фирмата е сертифицирана по ISO 9001 : 2000, от Национална служба „Пожарна и аварийна безопасност” и притежава оценка за приложимост на продуктите „Gerflor” в медицината и здравеопазването, издадена от НЦООЗ към Министерство на Здравеопазването.
"Джерамис" ООД разполага с монтажни екипи съставени от млади, амбициозни и опитни хора. Добрите познания в използването на качествени лепила, саморазливни смеси и полагането на настилките на Gerflor прави монтажните групи експертни кадри.

- Свободно-полагащи се плочи
- Престижни декоративни плочи
- Антихлъзгащи настилки
- Електропроводими настилки
- Индустриални свободно полагащи плочи
- Стенни покрития
- Гъвкави хомогенни настилки
- Компактни настилки
- Акустични настилки