« Обратно към ФИРМИ

ЕКОЗИД ООД

    • Адрес:
    • Казанлък, ул. Скобелев 19, ет. 1
    • България
    • 6100

1505 гр. София
кв. Слатински редут,
ул. "Велчо Атанасов" 53, ет.5, ап.11
тел.: +359 2 865 0357
мобилен: +359 888 54 54 07

"ЕКОЗИД" е дружество с ограничена отговорност и предмет на дейност Проектиране и Строителство на сглобяеми сгради с дървена скелетно-гредова конструкция.

Дружеството се регистрира през 2004 г. и си поставя за цел да наложи нова система за бързо и качествено строителство на топли и здравословни за обитаване сгради.

Съвременните български къщи ЕКОЗИД са топли и здравословни. Имат изключително кратки срокове за строителство и живот над 100 години. Подходящи са за целогодишно обитаване като фамилни къщи или къщи за отдих. Строят се по индивидуален проект и това ги прави подходящи, както за градска среда, така и за етнографски селища.

Къщите ЕКОЗИД са топли през зимата и прохладни през лятото.Те имат два вида топлоизолация: вградена - в стените, пода и тавана, и външна – минаваща по всички външни стени. Така се превръщат в енергоспестяващи и се изплащат в кратки срокове от икономии на разходи за отопление.

Къщите ЕКОЗИД се изграждат “до ключ” за 60 дни! Системата на строителство е приложима през всички сезони.

В строителния процес отпадъците са сведени до минимум.Това запазва чиста околната среда и позволява работа при вече оформено парково пространство.

Качеството на строителния продукт и кратките срокове за влизане в експлоатация правят къщите ЕКОЗИД привлекателни за инвеститора.