« Обратно към ФИРМИ

ЕВРОСТРОЙ 2007 ООД

    • Адрес:
    • Добрич, ул. Георги Кирков 88
    • 9300

Фирма Еврострой 2007 ООД се занимава с изграждане, доставка и монтаж на хидроизолации и геосистеми, направа на торохранилища (лагуни), рибарници, изкуствени водоеми, резервоари за питейна вода и езера.

Във фирмата работят специалисти, притежаващи необходимата квалификация и специализация, както и утвърден опит, натрупан в множеството изпълнени проекти в България и чужбина. Това дава правото на Еврострой 2007. да гарантира перфектното проектиране и завършване на всеки проект, независимо от неговата сложност и местоположение.

Нашите специалисти са положили специализиран курс в Гърция, където се намира един от основните производители на новите материали, наречени геомембрани, което ни нарежда сред най-добре подготвените професионалисти в тази област. Фирма Еврострой 2007 е една от малкото в България, предлагащи услуги по изграждане на изкуствени езера и басейни, както и сметища за ТБО. Фирмата е довела до успешно завършване 3 обекта на територията на България и 2 в Гърция, отличаващи се със своята мащабност и прецизност.