« Обратно към ФИРМИ

ФИКСАТОР СОФИЯ ООД

  • Адрес:
  • София, ул. Козлодуй 19
  • 1202

Фиксатор София ООД е един от лидерите в търговията на едро и дребно с крепежни изделия в България. Фирмата е и собственик на един от най-популярните онлайн магазини за крепежни елементи в страната – FIXATOR.BG. В централната база на фирмата в София, както и в сайта й, можете да поръчате всички видове, модели и размери крепежни елементи на атрактивни и конкурентни цени.  Продуктовият асортимент на фирмата включва:

 1. Болтове – за тръбно скеле, за метални конструкции, със ситна резба (ситна стъпка), коларски, крилчати, лемежни, шарнирни, секретни, U-болтове и др.
 2. Винтове – самонарезни, самопробивни, метрични, стопорни, за бетон, за дограма, за дърво, за гипсокартон, за метал, за ПДЧ и др.
 3. Гайки – със ситна резба (ситна стъпка), глухи, дистанционни, калпачати, квадратни, комбинирани, коронни, крилчати, мебелни, стопорни (самозаконтрящи), секретни, шестостенни, фланшови, шипови и др.
 4. Дюбели – за бетон, за газобетон, за гипсокартон, за кабелни превръзки, за кухини, за тухла, дюбел-пирони, универсални дюбели и др.
 5. Осигурителни шайби (зегерки) - за вал, за вал - тип Е, за отвор и др.
 6. Куки с резба за дърво или с метрична резба – Г-куки, C-куки, O-куки, куки за тръбно скеле и др.
 7. Нитове – алуминиеви, медни, стоманени, с полукръгла глава, с фрезенкова глава, с цилиндрична глава и др.
 8. Поп нитове – алуминиеви, медни, стоманени, с плоска глава, с фрезенкова глава, с широка периферия,  тип цвете и др.
 9. Шайби – подложни, подложни с широка периферия (широкополи), пружинни, осигурителни, за покривни конструкции, за топлоизолация, пластмасови, дихтунги (дифтунги)и др.
 10. Пирони и гвоздеи.
 11. Пробки и гресьорки.
 12. Щифтове и шплентове.
 13. Неръждаем крепеж и много други.