« Обратно към ФИРМИ

ГАЛАКСИ КД ЕООД

    • Адрес:
    • Бургас, жк. Лазур, ул. Карлово 22
    • България

ГАЛАКСИ КД ЕООД е търговско дружество, основано през 2003 г, с  основен предмет на дейност - изработване на топлоизолационни системи и извършване на почти всички услуги в строителството и експлоатация на сгради и съоръжения.Основно към момента е специализиранa в монтажа на топлоизолационни системи по алпийски способ и на скеле.
Фирмата разполага с квалифицирани алпинисти и модулно бързо сглобяемо скеле. Работата на скеле е по-подходяща при направата на ниски и/или леснодостъпни за работа обекти. За останалите обекти разполага с алпинисти извършващи монтаж на топлоизолация по алпийски способ, както и всякакъв вид височинни дейности на труднодостъпни места. Предимството е във „V“-образно спуснатите въжета, обхващащи голям периметър на работа. Работи се с професионални алпийски екипировки на френската фирма „Petzl“-лидери в производството на екипировка за алпинизъм, скално катерене, спелеология и височинна работа. Традиционното „столче“(използвано от 95% от „алпинистите“ в България) е заменено със строителен „Podium“, позволяващ на алпиниста сигурност, бързо и удобно придвижване, както и лесен достъп до иначе труднодостъпните места. „V“-образно спуснатите въжета, както и изпозването на професионален алпийски инвентар позволява лепенето на топлоизолационните листове от долу на горе, което всъщност е и правилният метод на работа. Така се намалява риска от появата на фуги, цепки и други нередности водещи до появата на топлоинни мостове. Лепенето на топлоизолационни листове от горе на долу не е позволено от нито един производител на топлоизолационни продукти!
ГАЛАКСИ КД ЕООД е одобрена от програмата за кредитиране на Енергийна Ефективност в дома и използва само висококачествени материали с доказан произход и качество.