« Обратно към ФИРМИ

ГЕРМАНТ ЕООД

    • Адрес:
    • Бургас, ул. Дебелт 1
    • България
    • 8000

ГЕРМАНТ ЕООД проектира, произвежда, продава и монтира камини с водни и въздушни отоплителни инсталации, барбекюта, градински чешми, фонтани, балюстради, барплотове, стъпала. БИОКАМИНИ, ЕЛКТРИЧЕСКИ И ГАЗОВИ КАМИНИ. ТЕРМОПОМПИ, ЧИЛЪРИ. СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ, КЪЩИ НА ВОДА ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ – ЕВРОХАУС. Извършва довършителни и ремонтно-строителни работи.
Хоризонтални и вертикални настилки, вътрешни и външни облицовки с камък на фасади, магазини, заведения, хотели, сгради.
Художествена изработка на метални решетки, огради, парапети, пожарни стълби, външни стълби, метални халета и др.
Работи с естествени материали БВК /бял врачански камък/, МЛК /мушалкалк/, тъг, мрамори, италиански гранити. Горивните камери са българско и френско производство. Българските камери са производство на ГЕРКАНД ООД - гр.Пещера, „Прити” и др. Мощността на камерите е от 8kw до 36kw с водна и въздушна риза. Френските камери са производство на фирми със 100 годишни традиции в бранша - PHILIPPE", "GODIN", "FABRILOR" и "LAUDEL". Мощността на камерите е от 8,5kW до 24kW с водна или въздушна риза. Френските производители предлагат и горивни камери на газ или комбинирани на дърва и нафта.
Камините "ГЕРМАНТ" правят контакта с огъня източник на настроение, отмора и уют. Отличават се с оригиналност и отлична изработка. Дават възможност на клиентите да изградят неповторим стил в дома, офиса, хотела.