« Обратно към ФИРМИ

ХЪС ООД

    • Адрес:
    • Пловдив, кв. Коматево ул. Околовръстен път
    • България
    • 4016

Основната дейност е внос и търговия на ламарина, шевни и безшевни тръби, шини, Т-образни профили, а оборотът й за миналата година надхвърля 200 млн. лева. Фирмата развива и производство на електрозаварени тръби, огънати профили, олуци, разкроени ламарини, арматури за стоманобетонови конструкции. Разполага с производствени, складови и търговски бази в Пловдив, София, Русе, Бургас и Варна с обща площ от над 50 000 кв. м.

Преди две години „Хъс” ООД включи в дейността си и търговия с термопанели. В момента пловдивската фирма е официален представител за България на най-големия турски производител в бранша - ASSAN PANEL.

ASSAN PANEL

e част от турския холдинг Kibar, чийто годишен оборот е над 3,2 млрд. долара. Сред основните дейности на холдинга са сглобяване на автомобили HYUNDAI, производство на алуминий и поцинкована ламарина.

ASSAN PANEL държи над 50% от производството на термопанели в Турция. За разлика от останалите производители, компанията предлага покривни и стенни панели със закрит монтаж – при поставяне винтовете им не се виждат.

Използваният полиуретан е трудногорим и херметизацията му отговаря на Евронорма B2. Поставя се между листове от ламарина, които са поцинковани и боядисани, или от алуминий. Дебелината на стенните панели варира от 45 мм до 100 мм, а на покривните - от 50 мм до 100 мм.