« Обратно към ФИРМИ

ХЕКСАГОН-БИЛД ЕООД

    • Адрес:
    • София, кв. Борово, ул. Подуево 11 В, офис 3
    • България
    • 1000

Фирма Хексагон Билд е една от първите в България, които се занимават с високотехнологични измервания в областта на строителството. Те се извършват с уреди на световно доказани производители като Leica, Fluke, Extech, AEMC, Trotec и др. Ние не правим компромиси по отношение на оборудване и прецизност, тъй като основната ни задача е да защитим парите на клиентите си.

Стремежа ни е да въведем стандарти на работа в строителството, различни от тези, които се прилагат в настоящия момент. Ние можем да установим повечето невидими и трудно доказуеми строителни дефекти и нередности и да предложим начини и методи за тяхното отстраняване с минимални средства.

Освен това можем и да проверим дали фирмите, наети от нашите клиенти, са си свършили работата както е договорено.

Основното преимущество на нашата е работа е оптимизация и превенция в строително ремонтните дейности. Ако клиентите ни имат съмнения за състоянието на имотите си и качеството на ремонтните дейности, ние можем да предложим доклад с реалното състояние на сградата (къща или апартамент) и да посочим най-оптималните и необходими ремонтни дейности, които предстоят да се извършат.

Ние имаме партньори, които са вносители на сериозни марки строителна химия и те могат да ви консултират допълнително за всеки конкретен случай и да получите най-доброто решение за Вас.

Държим да подчертаем, че фирма Хексагон Билд не се занимава със строително ремонтни дейности, а само с тяхното обследване и ние винаги сме от страната на клиентите и инвеститорите, като се стремим да Ви предпазим от некоректни строители, подизпълнители и излишни разходи!