« Обратно към ФИРМИ

ХИДРОИЗОМАТ АД

    • Адрес:
    • София, ж.к. Дружба 1, ул. Илия Бешков 8
    • България
    • 1528

"Хидроизомат" АД е водещ български производител на хидроизолационни материали и пътни битуми. Дружеството е основано през 1962 г. на площ от 40 000 кв.м и до днес за повече от 40 години е символ на качество, коректност и професионализъм.
През 1997 г. предприятието е присъединено към икономическата група на Доверие – Обединен Холдинг. В "Хидроизомат" АД бе изградена първата в страната инсталация за производство на полимер битуми.
На основата на АРР и SВS модифицирани битуми се произвеждат хидроизолационни мембрани, удостоени със златни медали на Пловдивския международен панаир през 1983 г., 1994 г. и 1996 г. Предприятието разполага с високо квалифицирани специалисти в областта на строителството, производството и приложението на хидроизолационни материали.
"Хидроизомат" АД постоянно усъвършенства използваните технологии и възобновявапроизводствената си база. Дружеството непрестанно поддържа високото качество на своите продукти и услуги и през 2001 г. внедри система за управление на качеството ISО 9001: 2000.
Дружеството е пълноправен член на Българската асоциация за изолации в строителството и основен доставчик на всички членове на Българската асоциация на търговците на строителни материали.
От началото на 2005 г. "Хидроизомат" АД вече предлага на своите клиенти топлоизолации, както и богата гама строителни материали на изплащане. На територията на завода бе изграден магазин за строителни материали, като за основната част от продуктите "Хидроизомат" АД е директен вносител. Дружеството разполага с висококвалифицирани екипи за полагане на хидроизолации, топлоизолации и извършване на вътрешни ремонти. От 2005 г. за всички свои продукти и услуги завода предлага различни схеми на изплащане.
"Хидроизомат" АД изнася своята продукция за Испания, където работят и няколко екипа специалисти на дружеството.