« Обратно към ФИРМИ

ХИДРОМАТ ЕООД

    • Адрес:
    • София, бул. Тодор Александров 132
    • България
    • 1309

Фирма `Хидромат` ЕООД е 100% частна, българска фирма с предмет на дейност проектиране, внос, доставка, монтаж и гаранционно обслужване на системи от хидро и топлоизолациионни материали за сгради и съоръжения.

Фирмата е една от най-големите фирми в България, вносител на газопламъчни, битумни хидроизолации от Чехия и Италия. Предлага всички видове рулонни мембрани - SBS и АРР полимер-битумни мембрани, като за избора на най-подходящия тип изолация екипи от специалисти извършват оглед на място. Анализът на съществуващото състояние е повече от важно за клиента.

`Хидромат` ЕООД има много добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна с добре снабдени складове. Годишните продажби на битумни мушами е над 2 500 000м2.

От друга страна фирма `Хидромат` е безспорен лидер за България в подземните хидроизолации. Вече 15 години проектира и изпълнява  хидроизолациите в един от най-отговорните НАЦИОНАЛНИ обекти - `Софийското метро`. Основните продукти които се използват в обекта са самозалепващи се и бентонитови хидроизолации произведени от фирма GRACE – Англия.

Топлоизолациите са друга силна страна на ф-ма Хидромат ЕООД. Предлага различни решения с експандиран полистирен - EPS, екструдиран полистирен – G.TIKTAS X.P.S  и минерални вати.

Битумни хидроизолации за основи, тераси и покриви внос от Чехия и Италия. Циментови и полиуретанови хидроизолации. EPS и XPS топлоизолации, каменна и съклена вата.