« Обратно към ФИРМИ

ИХТЕОС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

    • Адрес:
    • Пловдив, ул. Васил Априлов 102
    • България
    • 4000

Фирмата се развива в направление на цялостно изпълнение на покривни конструкции на скатни и плоски покриви с битумни, керамични, бетонни керемиди и отводняване на същите с изпълнение на заготовка и монтаж на обшивка от ламарина, и доставка и монтаж на улуци и водостоци от поцинкована ламарина с полиестерно покритие, с различни цветове - произход K&J&G - Словакия.

В тази връзка ф-мата има договорени отношения с шведската фирма LINDAB и финладската Ruukki за обшивка на скатни покриви с ламарина с произход – Шведция-Финландия.

Фирмата през последните две години е изпълнила покриви на следните обекти:
х-л „Четири сезона”,  х-л”Корнелия” 1 и 2 до голф игрище гр. Разлог, х-л „Гинес”, х-л „ Панорама”, х-л „Банско Спа”, х-л „Снежни легенди” в гр. Банско, частна вила в гр. Созопол местност „Буджака”, ремонт на покрив на х-л „Калина Гардън” Слънчев бряг, отводняване покривни конструкции на комплекс „Райска градина” – Свети Влас и къщи и други обекти в Пловдив и Пловдивска област.

Фирмата разполага с модерна екипировка за заготовка и монтаж на обшивка и монтаж на улуци и водостоци на ф-ма Vandap - САЩ.

Фирмата предлага доставка и монтаж на метални скелета, битумни изолации, керемиди и обшивки.

Друго направление на ф-мата е решаване на сложни ситуации при ремонт на стари хидроизолации като ползва продуктите на фирма REMERS - Германия и фирма Penetron - Сащ.

Фирмата посредничи за изваждането на всички стоителни книжа и документи за строеж.