« Обратно към ФИРМИ

ИНСА ЕООД

    • Адрес:
    • Раковски, ул . Предел 1
    • България

ИНСА ЕООД е българска химическа компания създадена през 1997 г.., с централен офис и производствени бази в град Раковски, област Пловдивска. Индустриалните мощности на ИНСА са разгърнати върху повече от 200 дка. застроена площ, организирани в четири основни направления, обслужвани от компании, развиващи независима дейност, но обединени от едни и същи бизнес принципи, интегрирани в общия стратегически план за развитие на ИНСА ХИМИЧЕСКА ИНДУСТРИЯ, в сферата на нефтопрерaботването и търговията с петролни продукти.

ИНСА ЕООД – Заводи за производство на моторни, трансмисионни и индустриални масла, бои, лакове, разредители, лепила за строителството и промишлеността.
ИНСА ОЙЛ - Съвременна компания за производство и търговия на петролни продукти, структурирана по съдържание на целите, функции, позиции, направления, основана на съвременни безотпадни технологии.
ИНСА ГАЗ - Модерен терминал за съхранение и разпределение на газ пропан-бутан, оборудван с ЖП изливно и автоналивно устройство.
ИНСА ПОРТ - Съвременна складова петролна база в град Русе, в непосредствена близост до река Дунав, оборудвана съгласно изискванията за съхранение на светли горива. Разполага със собствени ЖП, автоестакади и със специализиран танкер за транспорт на нефтопродукти.
ИНСА ТРАНСПОРТ - Притежава собствени автокомпозиции, ЖП вагони и воден транспорт - танкер.