« Обратно към ФИРМИ

ИСОНЕМ БЪЛГАРИЯ

    • Адрес:
    • Добрич, ул. Отец Паисий 5
    • 9300

Компанията Исонем Технологии за бои и изолации е основана през 2004 година в Измир, Турция. Фабриката разполага със 7000 кв.м. модерна производствена площ и съоръжения в ИТОБ Организирана Индустриална Зона.

Исонем има водеща роля в иновациите в сектора. Изследователският екип от основаването на компанията до днес разработва иновативни продукти за хидроизолация, термална и звукова изолация, противопожарни решения, специализирани продукти в областта на отбраната, енергетиката, селското стопанство и промишлеността.

Исонем предлага своите професионални решения за строителството в над 100 държави на всички континенти, включително САЩ, Китай и Корея. Исонем е уважавана марка на европейския пазар, а от средата на 2019 година утвърждава доброто си име и на бългасркия пазар.

Мисията на компанията е да се развива отвъд търговския успех и ние отдаваме огромно значение на околната среда и нашият принос към опазването й. Продуктите на Исонем не съдържат биоцидни суровини. Наша цел е разработването на екстериорни бои, които произвеждат електричество и екстериорни бои, които преобразуват въглеродния диоксид в кислород.