« Обратно към ФИРМИ

ИЗОПОР ООД

    • Адрес:
    • София, кв. Обеля, ул. Андрей Германов 8
    • България

Изопор е производител на експандиран полистирол (EPS). На българския и балканските пазари като търговска марка присъства повече от десет години. Фабриката ни е оборудвана с производствена линия, утвърдила се в Европа. Изопор е от малкото фирми, които остават верни на технология с доказано през годините качество. Съоръженията ни са изпитани и гарантират 100% стиропор, без добавки и примеси, които биха влошили параметрите на крайния продукт. Притежаваме всички необходими сертификати от лицензирана лаборатория. Издаваме документ за съответствие.

В София фирмата разполага със собствена база с площ от 4000 кв.м. От тях - 2000 кв.м са застроени, които включват складови халета, производствена база, административна сграда, навеси, паркинг и свободни площи, позволяващи разширения. Базата се намира в Северна индустриална зона "Обеля", с улеснен достъп за товарни и тежкотоварни камиони.

Наши клиенти са предимно фирми, занимаващи се с топлоизолации и строителство. Целта ни е ефективно и качествено обслужване, изграждане на коректни и лоялни отношения. За улеснение на клиентите сме готови да си сътрудничим с фирми-производители и дистрибутори на материали, свързани с този бизнес. Отворени сме да рекламираме и предлагаме материали, които завършват цикъла на основния ни продукт - Изопор, качествения фасаден стиропор. Имаме нужните условия да бъдем пълноценни дистрибутори. Очакваме оферти и ценови листи на колеги от бранша, и конкретни предложения за начин на работа, с което да сме си взаимно полезни.

- ISOTERM® (ИЗОТЕРМ®) - Експандиран пенополистирол ( EPS ) за външна топлоизолация
- ISOROL® (ИЗОРОЛ®) - Експандиран пенополистирол ( EPS ) за вътрешна топлоизолация