« Обратно към ФИРМИ

ИЗОПРОЕКТ ЕООД

    • Адрес:
    • с. Равно Поле, Индустриална зона 2
    • България
    • 2129

Инжинерингова компания в областа на хидроизолационните решения и инсталации по покриви, метални конструкции и топлоизолационни системи. Изопроект е лицензиран контрактор на Файърстоун строителни продукти, компания с 110 годишен опит.
Компанията е създадена и управлявана от квалифицирани специалисти, работещи в  строителния бранш. Перфектната организация за управление на персонала, новата модерна складова база и офисна част, определят фирмата като безупречна на пазара .
От определящо значение за фирмата е:
- подобряване ефективността и професионализма на създадения екип
- увеличаване и обновяване на техническата база – механизация и съоражения.
Усилията на инженерния състав са орентирани към качественото и срочно извършване на СМР, съобразно проектните и технологични особености.
В „Изопроект” работят звена от високо квалифицирани апликатори – монтажници, които периодично преминават курсове за подобряване квалификацията и придобиване на нови такива.
Конкурентноспособността и развитието на фирмата зависят от запазване на съществуващите и завоюване на нови позиции на пазара.

Предлага комплексна инженерингова услуга включваща: проектиране, доставка, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване

Основен предмет на дейност:
- хидроизолационни и топлоизолационни системи по покриви
- основи на сгради
- резервоари за вода
- изкуствени езера и такива със специално предназначение.

Доставя и монтира:
- пожарни изолации
- покривни прозорци
- отводнителни системи и други покривни аксесоари.