« Обратно към ФИРМИ

КЛЕПТЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД

    • Адрес:
    • Първомай, Промишлена зона
    • България
    • 4270

Клептер България е фирма с традиции в производстото на лепила и шпакловки на циментова основа за лепене на топлоизолационни плоскости от XPS/EPS, керамика, фаянс и теракот, ремонти и кърпежи.

Продуктите са произведени по австрийска технология и са високоякостни еластични смеси предназначени за вътрешна и външна употреба директно върху бетон, циментови замазки, хоросанови мазилки, бетон.

Асортиментът е сертифицира и е с доказани качества на конкурентни цени.

Клептер България предлага професионално саниране на нови и стари сгради със топлоизолационната система създадена по Австрийски стандарт KLEPTER.Топлозолационната система е сертифицирана и се предлага с 10 годишна гаранция.Удобрена е според критерийте за издаване на паспорт за енергийна ефективност на жилищни и промишлени обекти.

Клептер България предлага професионално машинно полагане на циментови замазки.Извършваме измазване на промишлени  и жилищни обекти с турбозолни машини,работим с гипсова машинна мазилка на KNAUF Предлагаме монтаж на цялостна таванна и стенна  конструкция от гипскартон на KNAUF LAFARGE AYGIPS с профили и изолация на URSA.Цялостния монтаж се извършва според изисванията на Австрийския стандарт KLEPTER.Производител на сухи строителни смеси KLEPTER.

Производител на сухи строителни смеси по Австийска технология под търговската марка KLEPTER. Предлаганата гама от лепила включва:

KLEPTER C1 - строително лепило за вътрешна употреба, предназначено за фаянс,теракот,мрамор,камък и др. керамика.
KLEPTER C2 - строително лепило за външна употреба, предназначено за фаянс,теракот,мрамор,камък и др. керамика.
KLEPTER F UNIVERSAL - лепило и шпакловка с фибри и полимерни добавки предназначено за лепене и шпакловка на топлоизолационни плоскости от EPS и XPS.
KLEPTER F CLASSIK-лепило  с фибри и полимерни добавки предназначено за лепене и шпакловка на топлоизолационни плоскости от EPS и XPS.
KLEPTER ELASTIK GAZOBETON - лепило за газобетон.
KLEPTER FLEX - високоякостно флексово лепило предназначено за работа при наличието на критични основи за лепене на мрамор,камък,керамика,изкуствени материали за лепене директно плочка върху плочка.