« Обратно към ФИРМИ

КОЛОР СИСТЕМС БЪЛГАРИЯ ЕООД

    • Адрес:
    • София, бул. Княз Ал. Дондуков 37
    • България
    • 1000

КОЛОР СИСТЕМС БЪЛГАРИЯ ЕООД e динамично развиваща се търговска организация, с основна дейност – внос, дистрибуция, търговия и изпълнение на декоративни бои и мазилки.  Фирмата е създадена през 2000 година с ясната цел да предлага на своите клиенти висококачествени бои за стени, дърво, метал, лакове и консерванти за дърво и бояджийски инструменти.

Благодарение на своя професионален подход и постоянство, Колор Системс България ЕООД успешно представя и налага на българския пазар търговските марки JOHNSTONE’S® /Великобритания/, RELIUS® /Германия/,ER-LAC® /Гърция/,  SPIVER® /Италия/, UCIC® /Италия/,  PAVAN®/Италия/, MARMORINO TOOLS® /Италия/, BOLDRINI® /Италия/, BULOVA® /Италия/, ANI S.p.A.® /Италия/ и др.

Дейността на Колор Системс България ЕООД обединява три взаимно допълващи се направления:

Декоративни мазилки
Бои, лакове и специални покрития.
Инструменти и машини за боядисване
Направление Декоративни мазилки разработва пазара на интериорни декоративни мазилки в България. Колор Системс ЕООД предлага на своите клиенти оригинални италиански декоративни мазилки и осигурява тяхното професионално изпълнение, като по този начин се гарантира желания краен резултат.

Направление Бои, лакове и специални покрития се занимава с внос и търговия на едро и дребно с различни видове бои на водещи европейски производители. Основната цел на тази дейност е да се предлагат на български пазар съвременните решения в областта на боите и декоративните покрития.

Направление Инструменти и машини за боядисване се занимава с внос и дистрибуция на висококачествени инструменти за нанасяне на всички видове декоративни мазилки, а също така и най-висок клас инструменти /бояджийски валяци, четки и др./, машини и оборудване за нанасяне на всички видове бои.

Колор Системс България ЕООД доставя висококачествени продукти, съобразени с изискванията и очакванията на българския клиент. За прецизна работа на своите изпълнители и клиенти, ние осигуряваме професионални бояджийски и декораторски инструменти.
Колор Системс България ЕООД разполага с два магазини-офиси в гр. София и дистрибутори в страната.