« Обратно към ФИРМИ

КОНСТРУ МАТ 2000 ООД

    • Адрес:
    • Варна, бул. Владислав Варненчик 124, ет. 1, ап. А
    • България
    • 4000

Фирмата притежава една от най-големите складови бази в град Варна. В нея се предлагат над 1000 артикула, в това число всички необходими консумативи, крепежни елементи и шпакловки за сухо строителство, окачени тавани, вътрешна и външна изолация.
Тези материали са една съвременна технология с все по-широко приложение в строителството. Те заместват традиционните бавни и мокри процеси, осигуряват пожарозащита, топло и звукоизолация на обектите и придават един модерен дизайн на вътрешния интериор на сградите. Все по-широкото им търсене, доведе до разрастване на фирмата и откриване на складови бази в градовете София, Велико Търново и Русе . Фирмата притежава и собствени товарни транспортни средства, с които извършва доставки до клиентите в цялата страна. Разполага и с дистрибуторска мрежа. Нейно огромно предимство е директната връзка с доставчиците, която дава възможност за предлагането на конкурентни цени на местния пазар.

Фирмата разполага с монтажни групи от добре подготвени и обучени специалисти, някои от които са черпили опит извън пределите на страната. Под умелото ръководство на техническите ръководители се изпълняват на ниво и най-сложните решения на клиенти, архитекти и дизайнери. Доказателство за това са обектите във Варна и страната, в които фирмата е участвала с доставка и монтаж на материали за сухо строителство, окачени тавани, вътрешна и външна изолация.