« Обратно към ФИРМИ

КОВЕЛИТ

    • Адрес:
    • София, ул. Адам Мицкевич 27
    • България

Ние от „КОВЕЛИТ” вече 10 години трупаме опит и работим за това, да подобрим качеството на услугите. Познаваме добре всички проблеми, които възникват при строителство и ремонтите. Стараем се и ги разрешаваме бързо.

Задоволяваме вкуса и потребностите и на най-претенциозните си клиенти. Извършваме цялостни ремонти на домове и офиси. Занимаваме се още със строителство и дизайн.

Ако се доверите на нас ще се убедите, че нашите клиенти са спокойни и сигурни в това, че ще получат качествена услуга и коректни отношения.

Ние винаги предлагаме цялостни и завършени решения. Грижата за снабдяване, надзор и спазване на срокове е изцяло наша. Нашите дизайнери могат да ви консултират за изграждане на интериора и за цялостния облик на вашето жилище. Специалистите ни са доказали своите качества и няма идея, която не биха могли да осъществят.

Спирайки се на нас вие получавате договор за изпълнение, като в него подробно са описани всички операции, уточнени са цените и е фиксиран крайния срок за предаване на обекта. Ако изберете нас, спестявате нерви и време, а получавате качество и компетентни решения.

За всеки извършен ремонт Ковелит ООД дава минимум 2 г. гаранция.

Поради тази причина работим със собствени материали, които са с доказано качество. Цените в нашата ценова листа за строително-монтажни услуги са с включени материали.

При желание от страна на клиента работим и с негови материали, като от посочените цени се изважда стойността на вложените в ремонта материали.

В случай, че не откривате цена за някоя услуга не се колебайте да се свържете с нас за да ви изпратим допълнителна информация.