« Обратно към ФИРМИ

МЕТАЛПЛАСТ-ДЕВЕДЖИЕВ ООД

    • Адрес:
    • Пловдив, ПК 28
    • България
    • 4004

МЕТАЛПЛАСТ – Деведжиев ООД гр. Пловдив е частна българска фирма, създадена през 1990 г. от Николай Деведжиев, който я управлява и до днес. Изцяло специализирана в областта на полимерите, МЕТАЛПЛАСТ ООД  се е утвърдила на пазара като основен доставчик на суровини и материали за около 80% от  производителите на пластмасови изделия. В търговската листа на МЕТАЛПЛАСТ ООД влизат над 500 продукта / основни пластмаси, оцветители, пълнители, стабилизатори, консумативи и др./ необходими за пластмасо-производството. МЕТАЛПЛАСТ ООД разполага със собствена административна и складова база изключително добре разположени и съобразени с пътната инфраструктура на страната. Изброените по–горе продукти се съхраняват в закрити складови площи надхвърлящи 3000 м2.
Фирмата е един от инициаторите за създаването на Българска Асоциация Полимери и понастоящем е член на Управителният съвет на Асоциацията.
От 2005 г. фирмата е сертифицирана по ISO 9001 като по този начин допълнително гарантира за качеството на предлаганите от нея услуги.

DARVOLEX е иновационна природосъобразна технология, разработена на база ненаситени полиолефини и дървесни фибри. Материалът генерира т.нар. синергичен ефект, съчетавайки най-добрите качества на дървесината и полимера.

DARVOLEX притежава необходимата твърдост и здравина, присъща на бутиковите дървесни видове, като се подава на всякакъв вид обработка (рязане, полиране, коване и т.н). В същото време е достатъчно еластичен и удароустойчив, за да поема високи натоварвания. Влагоустойчивостта му и резистентността му към микроорганизми, гъбични образувания и други вредители, го превръща в идеалния материал за различни екстериорни и интериорни решения.

DARVOLEX има приятен външен вид, също като истинското дърво, като така създава усещане за природа и комфорт при допир с него. DARVOLEX се почиства много лесно, без използването на химически препарати и повърностно активни вещества. Необходима е само течаща вода, четка и при необходимост обикновен  препарат. Профилите не се нуждаят от третиране със специални масла, лакове или безири, нито след монтирането, нито за последваща поддръжка, като това спестява Вашите инвестиции на време и средства в бъдеще.

Защо да използваме DARVOLEX - D:

- изключително устойчив е на външни атмосферни влиания – UV лъчения, влага, температурни промени и др.
- не променя дименсиите си с години
- не се цепи, измята или напуква
- осигурява добро сцепление и не се хлъзга
- не е нужно да се боядисва, байцва или лакира ежегодно
- поддържа се само чрез измиване с вода не допуска развиване на инсекти, гъбички и плесени в него
- цветово остарява съвсем слабо – също като натуралната дървесина
- на вид, допир и мирис е също като натуралната дървесина
- екологичен материал несъдържащ вредни вещества
- не замърсява и унищожава околната среда