« Обратно към ФИРМИ

МИП ГРУП ООД

    • Адрес:
    • София, бул. България 58, вх. Б, ет. 4, офис 23
    • България

МИП ГРУП ООД е директен вносител на хидрофобен шперплат от 2006 година. Предлагаме на своите клиенти богата гама от качества на водоустойчив шперплат внос от Китай, както и най-висок клас хидрофобен шперплат MEGAPLEX - внос от Индонезия. Фирмата е със седалище и основен складов център в гр. София, като поддържаме база за поръчки на едро и в град Варна. Организираме доставки на хидрофобен шперплат за цялата страна и износ за трети страни. Предлагаме изгодни цени за транспорт. Поддържаме големи обеми на склад.

Качеството на водоустойчивия шперплат се гарантира със сертификати за качество, издадени от тест център за безопасност и качество на продукта, Лондон. Хидрофобният шперплат е съобразен с всички изисквания за качество на Европейския съюз. Предлагаме рязане на мостри на място, както и изпращане на такива до обект или офис на клиента.

През първите 5 години МИП ГРУП ООД се утвърждава на пазара на хидрофобен шперплат в България, а от 2012 година компанията ни работи успешно и с клиенти от Македония, Сърбия, Гърция, ОАЕ и Турция.

МИП ГРУП ООД предлага на своите клиенти тополов и буков фурнир (мокър и сушен), производство - България. Организираме бързо изпълнение на големи обеми фурнир по спецификация, зададена от клиента.

Освен кофражен шперплат, предлагаме телескопични подпори, трислойни кофражни платна, дървени трегери H20, вилици, както и транспорт до обекта на клиента. Трислойните кофражни платна и хоризонталните греди H20 са с произход Европейски съюз.

МИП ГРУП е коректен партньор и доставчик на хидрофобен/водоустойчив шперплат на водещи строителни фирми и складови бази и борси в София и страната. Ние сме основен доставчик на хидрофобен шперплат за изграждането на няколко софийски мола. Наша основна цел е клиентите ни да получат коректно отношение от момента на офериране на стоката, доставката и цялостното изпънение на поръчката. МИП ГРУП ООД се стреми да предложи на свойте партньори максимална гаранция за качество в строителството.