« Обратно към ФИРМИ

МКМ-БГ ГРУП ООД

    • Адрес:
    • Ямбол, ул. Браила 10
    • България
    • 8600

МКМ – БГ ГРУП ООД е създадена през 2001 година с предмет на дейност внос и търговия със строителни материали.

От 2002 година сме ексклузивен представител за Балканския полуостров на водещата европейска компания ТЕХНО-Николь ( Русия) – производител на битумни хидроизолационни мембрани, битумни керемиди, течни хидроизолационни и пароизолационни материали.
Също така сме отлични партньори на: КРОНОШПАН БЪЛГАРИЯ, производител на OSB и QSB плоскости.

От 2011 г. притежаваме „Рувитекс“ ЕООД – единствената в България фабрика за производство на PVC хидроизолационни мембрани за покриви и фундаменти.

Освен внос и дистрибуция на строителни материали предлагаме проектиране, инженеринг и консултации, относно изработването и монтажа на системи и комплексни решения в строителството на сгради и съоръжения. Инженеринговият екип на компанията отговаря многоцелево на потребностите на пазара и предлага иновативни продуктите и компетентни авангардни решения. Факт от натрупаният многогодишен опит при прилагането в експлоатация на топло- и хидроизолационните системи е големият брой референтни обекти, изпълнени от нас и съвместното ни сътрудничеството с нашите партньори.

Търговският екип осъществява бизнес контакти на територията на цялата страна , като извършва доставки към търговски и строителни фирми, индустриални предприятия и физически лица.

В списъка с клиенти се намират голяма част от водещите в страната строителни фирми и търговски дистрибуторски компании на строителни материали.

Фирмата присъства и на пазарите в Румъния, Сърбия, Русия и Украйна.

За нас е важно клиентите да получат максималната техническа информация при решаването на идейни проекти в строителството или ремонти на съществуващи сгради, както и гаранция за качествено извършен монтаж от специалисти.

Хидроизолационни материали:
ТЕХНОЕЛАСТ, УНИФЛЕКС, ЛИНОКРОМ, БИКРОСТ
Битумни керемиди:
ШИНГЛАС АКОРД, ШИНГЛАС ТРИО, ШИНГЛАС ТАНГО, ШИНГЛАС СОНАТА, ШИНГЛАС ДЖАЗ
Керамични керемиди:
СТРАЛДЖА КЕРАМИКА
Метални керемиди:
ЛЮКСАРД
Лепила и шпакловки:
ПРОНТО, ПЕРФЕКТО
Пароизолации:
ПРИНКО, ФИБРОТЕК
Покривни водоотвеждащи системи:
ДЕВОРЕКС, МИНЕРА
Дървесни плоскости:
ОСБ, МФП, ХИДРОФОБЕН ШПЕРПЛАТ
Топлоизолационни материали:
РОКУУЛ, УРСА, ФИБРАН, СТИРОПОР, РОКЛАЙТ, ТОПЛО EPS,
ПВЦ подови плочи:
ТРАФИКЛАЙН