« Обратно към ФИРМИ

ПОЛАРИС ПРОДУКТ ООД

    • Адрес:
    • Варна,
    • България

Фирмата е специализирана в търговия, доставка и монтаж на продукти на водещи фирми в областта на сухото строителство, топло и хидро изолационни технологии, финишни покрития, отводнителни системи и др.
С дългогодишното си присъствие на българския пазар ние се утвърдихме като една от най-големите фирми в бранша. Партньори сме на водещи строителни фирми при изпъление на мащабни проекти.
Изключителни представители за България сме на френската фирма EUROCOUSTIC SAINT GOBAIN S.A. - производители на плочи за влагоустойчиви окачени тавани от минерална вата. "А" дистрибутори за България сме на американската компания UNITED STATES GYPS, един от най-големите производители на окачени тавани и двойни подове в световен мащаб, на окачени тавани LUXALON и на австрийската фирма KNAUF - производител на системи за сухо строителство. Изключителен дилър за североизточна България сме на HAURATON - немски дренажни системи и сепаратори. Дистрибутори сме за Варна и региона на немската фирма МАХІТ - производител на продукти за топло и хидроизолация, бои, мазилки, сухи строителни смеси и др., на AUSTROTHERM - производител на топлоизолационни плочи от EPS и XPS, URSA - минерална стъклена вата и XPS, ROCKWOOL - каменна вата и др.
Притежаваме три търговски офиса със складове в градовете София, Варна и Пловдив и 28 "Б" дистрибутора в цялата страна.

- с-ми сухо строителство
- топлоизолационни с-ми
- хидроизолационни с-ми
- отводнителни системи
- продукти за подове
- покривни системи