« Обратно към ФИРМИ

ПОЛИБЕТ ООД

    • Адрес:
    • Казанлък, бул. 23-ти ПехотенШипченски полк 102, вх.В
    • България
    • 6100

Фирма Полибет ООД има сериозен опит в производството на облицовки и настилки от 2000 година, като на строителния пазар у нас е партньор на едни от водещите фирми в този бранш.
През 2007 г фирмата закупува технология за производство на полистирол бетонови блокчета- PolyBet.
Интересът към новия продукт е огромен и фирма Полибет ООД изгражда експедитивна програма за поетапно разширяване и увеличаване на производството.

ПОЛИСТИРОЛ-БЕТОНОВИТЕ БЛОКЧЕТА са един иновационен продукт, разработен по най-съвременна немска технология. Три стратегически предимства, които биха направили всеки строителен обект СИЛНО КОНКУРЕНТЕН от към финанси и време за изграждане:

- ТРИ ПЪТИ ПО-ЛЕКИ от стандартните тухли, ДВА ПЪТИ от пенобетоните и газобетоните, което, ако се заложи от архитекта и се изчисли от конструктора, би довело до сериозно, почти 30%, намаляване количеството на желязо, бетон – десетки и стотици хиляди, според големината на обекта, спестени лв.

- С размерите си 600/250/300 мм (14 кг/блокче) ЕДИН М2 се изгражда само с 5,5 блокчета, срещу 22 от стандартните тухли – в пъти по-бързо се гради, в пъти по-малко количество на зидарски хоросан, а и с от 30% - 50% по-малко се заплаща за труд зидария на м2 …

- Топлопроводимостта на полистирол бетоновите блокчета е 0,081 W/mK, и с широчината си от 250 мм се равнява ~ на 100 мм EPS + 1 бр. стандартна тухла – ОТПАДА НУЖДАТА от допълнителна ТИС, ОТПАДА НУЖДАТА от наемане и заплащане на допълнителни фирми за ТИС …