« Обратно към ФИРМИ

ПРАКТИКЕР ЕООД

    • Адрес:
    • София, ул. Обиколна 21
    • България
    • 1582

Компанията Практикер оперира в България от 2 години и половина под регистрираното дъщерно дружество Практикер ЕООД. За краткото време от стъпването си в страната Практикер се нарежда сред водещите вериги, които развиват „Направи си сам” сектора в България.

Както във всички останали страни, Практикер има специално отношение към своите клиенти - запалени майстори-любители и професионални строители, осигурявайки им качествени продукти на разумна цена. Понятието „Направи си сам” не е непознато, но новото е, че Практикер се стреми да предложи на своите клиенти комфорт и разнообразни възможности за изгодно пазаруване чрез постоянни промоции, специални оферти и европейско ниво на обслужване. Практикер привлича своите клиенти и с това, че предлага всичко под един покрив - инструменти, продукти за строителство, ремонт, бит, градина, декорация и стоки за свободното време. В същото време Практикер предлага различни услуги, улесняващи пазаруването в магазина (за по-детайлна информация относно услугите, които се предлагат в Практикер, моля посетете страницата „Услуги”).

Практикер е първата компания в „Направи си сам” сектора в България, която лансира специална програма за лоялните си клиенти – т.нар. Програма за лоялни клиенти. От нея могат да се възползват най-активните клиенти на веригата, тъй като тя им предлага през цялата година изключително изгодни оферти и отстъпки. Скоростното въвеждане на тази програма в България свидетелства за сериозните намерения на веригата в страната.