« Обратно към ФИРМИ

ПРОЛАЙФ ТЕХНОЛОДЖИ ЕООД

    • Адрес:
    • София, кв. Лагера, ул. Балканджи Йово 9
    • България
    • 1612

Компанията е със седалище град София и е сред водещите производители в тази област в страната повече от 20 години.  Керамична Фабрика Мирково се намира в с. Мирково, на 60км. от гр. София и 110км. от гр. Пловдив.

Фирма „Пролайф Технолоджи” ЕООД е основана като семейна фирма през 1993 година. Още същата година закупува Керамичен завод Мирково и след 4 месечен период на ремонтни и възстановителни работи, през септември 1993г. производството на тухли е възстановено. Този завод е първият частен след промените през 1989г. През 2007 година закупуваме нова технологична  линия от Германия и през 2014 официално заработва нова технологична линия.

Основната дейност на фирмата е свързана с производството на качествени керамични изделия по най-съвременни технологии и въвеждането на доказано добри практики с цел оптимизация на производството. Чрез своя нов асортимент внедрява нови технологии в строителството, които да кореспондират директно с съвременните тенденции и изисквания в сградостроителството за енергоефективност и оптимизирани разходи.

„Пролайф Технолоджи” ЕООД е изцяло българска фирма и като такава оценява реално социалната си и друга роля в обществото.

Мисията на фирмата е да осигурява на своите клиенти висококачествени продукти, съобразени с техните потребности, като спомага за развитието и растежа на своята производствена и търговска дейност, осъществявана във високо конкурентна среда, чрез инвестиране и развитие на дейностите и човешките ресурси. Едни от най-важните елементи от фирмената политика в 20 годишната история на „Пролайф Технолоджи”ЕООД са коректното обслужване на клиентите, качествените продукти и изключително изгодните ценови условия.

Управленският персонал има амбиция за иновативност и прилагане на висок стандарт във всички свои дейности, с цел постоянното повишаване и поддържане на висока удовлетвореност на своите клиенти и дистрибутори, като им предлагат продукти с доказани качества, обезпечени с професионализъм и опит.

През годините „Пролайф Технолоджи” ЕООД като оператор на Керамичен завод Мирково се е доказал като благонадежден български производител, работодател и партньор.