« Обратно към ФИРМИ

РАЛ 2002 ЕООД

    • Адрес:
    • Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 28-30
    • България

"RAL 202" е търговско дружество, основано през 1990 г. с предмет на дейност производство, доставка и полагане на бетонови и строителни разтвори със собствени бетонпомпи.

Фирмата разполага с напълно оборудван бетонов възел и 30 специализирани машини. Базата за производство на бетон се намира в гр. Пловдив,  Ж.К. "ТРАКИЯ", бул."Асеновградско шосе" 1, срещу Пишещи Машини.

"RAL 202" е сертифициран бетоновъзел и издава на всички свои клиенти сертификати за качество, декларации за съответствие, както и протоколи за изпитване якостните характеристики на бетона и бетоновите разтвори /суровините и материалите за производство на бетон се доставят от водещи фирми на пловдивския пазар, които гарантират качеството им / .

Друга основна дейност на фирмата е внос и продажба на специализирани товарни автомобили, с възможност да се ЗАКУПИ или НАЕМЕ машина от постоянно обновяващият се автомобилен парк /виж машинен парк/.

Фирма "RAL 202"  разполага със собствена транспортна и бетонополагаща техника, а именно:

15 броя БЕТОНОВОЗИ
6 броя БЕТОНПОМПИ
- 2 броя 24-метрови
- 1 брой 28-метрова
- 1 брой 38-метрова
- 1 брой 43-метрова
- 1 брой 52-метрова

4 броя гондоли за доставка на инертни материали, платформа, фадрома, самосвали, бобкат, метачна   машина

Във фирмата работят специалисти с опит и дългогодишен трудов стаж, което е определящо за професионалната фирмена визия. За клиентите на "RAL 202" се гарантира перфектно обслужване и стабилност при изпълнение на заявките. Най-важното предимство при работа с нас е високата прецизност при производството на бетонови и строителни разтвори.

Добрите цени, доставката на бетон в неограничени количества и по всяко време - БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН, правят "RAL 202" удобен и коректен партньор !