« Обратно към ФИРМИ

РЬОФИКС ЕООД

    • Адрес:
    • Септември, ул. Спартак 10
    • България
    • 4490

РЬОФИКС ЕООД е дъщерна фирма на RÖFIX AG Австрия, част от немския холдинг FIXIT GRUPPE. Компанията е реномиран производител на строителни материали и системи с над 125 годишна история и 62 представителства в Европа. На българския пазар фирмата е от 2003 г. и през тези 14 г. не спира да се развива, да мисли в перспектива, да се стреми да следва и дори да изпреварва тенденциите в строителството. Двата завода на RÖFIX в гр. Септември и в гр. Нови пазар работят с пълен капацитет. Продукти се предлагат в над 200 складови бази на партньори в цялата страната.

Като един от лидерите с традиции в производството на сертифицирани топлоизолационни системи компанията е силно ангажирана с националната Програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в България, предлагайки качествени, гаранционни и енергоефективни фасадни системи, някои от които абсолютно иновативни за българския пазар. Не случайно мотото на РЬОФИКС е „Строене по система“. Непрекъснато се инвестира в обновления в производствения процес, които позволяват на компанията да произвежда тук в България голяма част от продуктовото портфолио на RÖFIX – зидарски хоросани, хастарни мазилки, завършващи мазилки, бетони, подови системи и системи за полагане на керамични плочки, както и продукти за реновиране и реставриране.

Основен приоритет на фирмата е да рационализира логистичният процес в посока по-бързи, качествени и гъвкави доставки от заводите до крайния потребител.

RÖFIX България е една от първите компании в страната, която въвежда силозната и машинната техника за сухи строителни смеси и продължава да работи усърдно в тази посока за още-по високо качество на обслужването и сервиза.