« Обратно към ФИРМИ

РОМБУЛЕКС ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Владайска 38
    • България
    • 1606

"РОМБУЛЕКС" ООД е смесена германо-българска фирма от групата на ROMEX AG, Германия. Фирмата е основана през 1991 година. Фирмата е оборудвана с машини и техника, доставени от "ROMEX" AG. Работниците и специалистите са обучени и сертифицирани от германската фирма. Работи се само по германска технология.
Фирмата предлага най-доброто в областта на саморазливните промишлени подови и стенни покрития.

"РОМБУЛЕКС" ООД e специализирана в доставката на материалите и направата на саморазливни, безфугови подови и стенни покрития, запечатки, импрегниране.Материалите, които се използват са модифицирани, двукомпонентни епоксидни смоли или полиуретани, производство и запазена марка на "ROMEX" AG, Германия.
Всички хоризонтални бетонови повърхности, в многоетажните паркинги и гаражи се препоръчва да бъдат с финишно покритие.
Фирма "РОМБУЛЕКС" ООД, гр. София от групата на "ROMEX" AG Германия, доставя и полага финишното подово покритие за многоетажни паркинги и гаражи, получено на база модифицирани епоксидни смоли и полиуретани, производство и запазена марка на "ROMEX" AG.
Основни качествени показатели на покритието - саморазливно, безфугово, хидроизолиращо, износоустойчиво, химически устойчиво, нехлъзгащо се, различно оцветено.