« Обратно към ФИРМИ

РУВИТЕКС ИНДЪСТРИ АД

    • Адрес:
    • Русе, бул. Тутракан 23 А
    • България
    • 7003

"Рувитекс индъстри" АД е компания създадена през 2011 година в град Русе като акционерно дружество.

Компанията е правоприемник на дългогодишните производствени традиции и опит на СХК "Петър Караминчев" АД, гр. Русе - дълги години едно от най-големите предприятия за преработка на пластифициран поливинилхлорид за индустриално приложение в Централна и Източна Европа.

Производствената специализация на дружеството е производство на промазочни изделия от ПВХ по метода на екструзионното промазване.

Фирмата експлоатира нова производствена линия, доставена и инсталирана през 2010 година и въведена в индустриална експлоатация през 2011 година. Производствената мощност е с капацитет на преработка 800 кг за час и възможност за екструзионно промазване на изделия с ширина 200 и 320 сантиметра.

Предимство на производствената специфика на фирмата представлява производствен процес със собствено производство на префабрикати, за разлика от производствата основани на принципа на „черната кутия". Така ние имаме възможност за пълен контрол върху влаганите материали и суровини, бързо продуктово развитие и пълна отговорност за качеството на продукта.

Производствените мощности на фирмата разположени на две собствени площадки - съответно 9884 квадратни метра и 6808 квадратни метра, като съответно на тях са разположени основното производствено и складово помещение на фирмата с РЗП 3820 кв. мт. и административна сграда с РЗП-231 кв.мт.

Основният продукт на фирмата е eднослойната покривна хидроизолация от плостифициран поливинилхлорид (PVC),доказано през годините изделие за хидроизолация на промишлени, обществени и жилищни сгради.

Отличните характеристики на мембраната Рувимат Д комбинирани с опита на Рувитекс Индъстри АД в производството на хидроизолационни мембрани, а така също и в разработката на нови продукти и решения, Рувимат Д е най - доброто решение комбиниращо трите параметра - качество, цена и благонадежност.