« Обратно към ФИРМИ

САН МАРКО БГ ООД

    • Адрес:
    • София, кв. Гео Милев, бл.3-В
    • България
    • 1111

Сан Марко БГ ООД е изключителен представител на територията на България от групата заводи SAN MARCO /Италия/, които основно произвеждат декоративни покрития и бои. Производствената дейност се осъществява главно в район Маркон - Венеция. Висококачествената ни продукция е добре позната и утвърдена марка от дълги години в Европа и света. Налагането ни на българският пазар тепърва започва и желанието ни е да изградим мрежа от наши представители на територията на страната.

- Разнообразна продукция за декориране на стенни повърхности , в това число нямащи аналози на българския пазар Marmo Antico, Antica Calce, Stucco Decoro
- Професионални системи за обработка на интериори и фасади. Системи по защита на фасадите от влага, от плесени и гъбички. Системи за отстраняване на солни натрупвания, запълване на микропукнатини. Декоративни системи за защита на фасадите.
- Консултации от специалисти , технолог по производство, курсове за обучение за работа с декоративни покрития, техническа литература
- Оцветяване на декоративни покрития, гладки и специални цветове по оригинална система на завода San Marco и на на оборудване Marconie , при покупка на материали.
- Изпълнение на работи по декориране с наши материали, изпълнени от майстори, преминали обучение при италианси технолози и имащи дългогодишен опит за работа с декоративни настенни покрития.
- За дизайнери, декоратори, ремонтно-строителни организации се предлагат специални условия на партньорство, в това число: безплатна изработка на мостри и образци с наша продукция, обучение на специалисти за работа с материалите и различните техники на нанасяне, специални отстъпки и сключване на агентски договори.