« Обратно към ФИРМИ

СЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД

    • Адрес:
    • Гурмазово, ул. Гурмазовско шосе 67
    • България
    • 2226

За Селена Груп

Селена Груп е глобален производител и дистрибутор на широка гама строителна химия за професионалисти и домашни майстори. В групата влизат 30 компании, които разполагат с високотехнологични производствени предприятия, които произвеждат полиуретанови пяни, силикони и уплътнители, монтажни лепила, топлоизолационни и хидроизолационни материали и системи.

Основана през 1992 г., Селена беше една от първите компании, предлагащи модерна строителна химия на Полския пазар. Днес, Селена Груп е сред първите трима най-големи производители на еднокомпонентна полиуретанова пяна в световен мащаб и е представена на 4 континента- Европа,Северна Аме- рика, Южна Америка и Азия. Благодарение на интегрираните функции на отдел "Изследване и Развитие" с лабораторни центрове в Полша, Испания и Китай, Селена непрекъснато разширява своята продуктова гама,за да може да задоволи нуждите на своите клиенти на различни пазари и постоянно променящи се пазарни трендове и нужди.

Професионални строителни продукти

Глобалният опит, натрупан в различни пазари, позволява на Селена Груп да се развива бързо и да създава решения, съобразени с нуждите на потребителите.

- Продажби в 70 страни по света;
- 30 дъщерни дружества в 17 държави;
- 1700 служители;
- 42 000 клиента и милиони крайни клиенти в целия свят;
- Един от трите най-големи производители на полиуретанова пяна в световен мащаб;
- Производствени фабрики в Полша, Испания, Китай, Южна Корея,Турция, Румъния и Казахстан;
- Продуктова диверсификация за индивидуални региони, пазари или клиенти;
- Високо и постоянно качество на продуктите, потвърдено от реномирани международни институции, както и от множество награди.

Селена Груп е листвана на Варшавската стокова борса от 2008.

За Tytan Professional

Tytan предлага широка гама от продукти, предназначени за строителни и довършителни работи: полиуретанови пени, уплътнители, лепила, консерванти за дърво, ленти, хидроизолационни съединения, изолационни системи, строителни разтвори, мазилки, бои и много други. На всеки етап от изграждането или обновителния процес, Tytan предоставя цялостни и ефективни решения. Поради тази причина, продуктите с марка Tytan се радват на добра репутация сред професионалистите в световен мащаб.

Всеобхватен отговор на нуждите на строителството: монтиране, уплътняване, залепване, запушване, хидроизолация, мазилки, облицовки, боядисване, изолация.

Ефективни и трайни решения - дълготраен ефект.

Иновативни продукти, разработени в сътрудничество с професионални строители и адаптирани към различни метеорологични условия и строителни технологии.

Съвременните формули, които са безопасни за околната среда и здравето на потребителите.

Високо качество, потвърдено от потребителски и индустриални награди.

Международни продуктови одобрения и сертификати.

Продуктови обучения и технически консултации.

- Полиуретанови пени;
- Полиуретанови лепила;
- Уплътнители;
- Продукти за покриви;
- Лепила;
- Хидроизолации;
- Химически анкери;
- Системи за топлоизолация;
- Лепила за плочки и естествени камъни;
- Интериорни бои;
- Tytan Industry;
- Специалитети & оборудване;
- Мембрани;
- Ленти.