« Обратно към ФИРМИ

СОМЕТ-ЛЛ ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Константин Преславски 3
    • България
    • 1220

СОМЕТ-ЛЛ ООД е създадена през 1994 г.със 100% частен капитал, със седалище в гр.София. Основната дейност е производство на сухи строителни смеси и търговия със строителни материали. Ползвайки големия опит и най-новите разработки на водещи световни фирми в химическата промишленост катоBayer, Dow, BASF, Wacker вече повече от 10 години фирмата предлага на българския пазар високо- качествени строителни продукти. Палитрата включва производство на циментови лепила за керамични облицовки и зидане на газобетон, сухи шпакловачни смеси за топлоизолационни системи, цветни фугиращи смеси за циментова и полимерна основа за външно и вътрешно приложение, дълбокопроникващи грундове, саморазливна подова замазка и др.
Към настоящия момент фирмата предлага на българския пазар повече от 15 видависококачествени строителни продукти. Всички те са регистрирани като търговски марки СУПРАКОЛ, СКОЛ, ФУГАКОЛ и СУПРАПОР.

Бързото развитие на строителния сектор в страната, навлизането на нови системи за строителство и стремежа на фирмата да бъде в крак с навлизащите нови технологии за производство на строителни материали наложи през 2004 г. съвместно с фирма СУПРАПОР ООД да изгради поточна линия за производство на стиропор. Предлаганите на пазара топлоизолационни плочи СУПРАПОР EPS са с високо качество и технически параметри.