« Обратно към ФИРМИ

ТЕМИРА ООД

    • Адрес:
    • София, кв. Искър, ул. 5010 №1, П.К. 59
    • България
    • 1592

Темира ООД е частна фамилна фирма основана на 19.10.1990г.
Започнахме с производство на електронно изделие – собствен патент в областта на съобщителната техника. През 1992 г. основахме направление „Отоплителна Техника”. Партнирайки с немските фирми EBERLE и MONETTE, Темира ООД постигна и държи лидерски позиции в проектирането, доставките, и монтажа на автоматизирани системи за лъчисто отопление; размразяване на олуци, водостоци, тръбоводи, рапми, пешеходни пътеки и др.

Отчитайки актуалните изисквания в областта на строителството, Темира ООД е от първите доставчици на съвременни продукти и системи за сухо строителство: окачени тавани ARMSTRONG (1992-93г.); преградни стени, стенни облицовки, тавани на база гипсокартон RIGIPS (1994-95г.). Благодарение на перфектната ни външнотърговска дейност, както и целенасоченото изграждане на добри монтажни специалисти, Темира ООД е желан партньор и понастоящем.

През 1996г. положихме началото на направление „Топлоизолации.” Водещ вносител и дистрибутор сме на експандирани и екструдирани полистирени, всички видове минерални вати и цялостни фасадни саниращи системи – лепила, шпакловки, армиращи мрежи, дeкоративни мазилки. Развивайки и следващото направление – хидроизолации, Темира ООД заслужи авторитет на фирма, предлагаща качествени изолационни системи и бе приета за пълноправен член на БАИС (Българска Асоциация за Изолации в Строителството).

Основните цели на екипа „Темира” винаги са били и ще бъдат коректността към нашите клиенти и комплексното им снабдяване със строителни продукти и системи. Затова спомагат и другите ни продуктови групи: „входни и интериорни врати”, „крепежни елементи”, „клинкерни, стенни и подови облицовки.”

Предстоящото разширение на продуктовата ни листа ще бъде не по-малко интересно – бъдете с нас и ще се уверите сами!