« Обратно към ФИРМИ

ВАМКО ООД

    • Адрес:
    • София, бул. Д-р Г. М. Димитров 24
    • България
    • 1797

“Вамко“ ООД е създадена през 1994 г.

Година по-късно, фирмата става изключителен представител и вносител на продуктите на водещия световен производител на бои, лакове и латекси – AkzoNobel.

Индустриалният концерн AkzoNobel е създаден в далечната 1646 г. и благодарение на дългогодишния си опит и традиции, в наши дни е лидер на световния пазар на декоративни покрития. Всички продукти, произведени от AkzoNobel имат гарантирано високо качество, изключителни защитни възможности и покривна способност. Продуктите са екологично чисти и са сертифицирани по международния стандарт EN 13300.

„Вамко“ ООД предлага на българския пазар продуктите на AkzoNobel с търговските марки Levis, Sikkens, Dulux и Trimetal.

През 1995 г. „Вамко“ ООД стартира изграждането на магазинна мрежа за търговия на дребно. Със създаването на COLOR HOME, компанията развива своята визия за модерно, комплексно, надеждно и екологично чисто боядисване на дома.

COLOR HOME е нещо повече от верига магазини с богатата продуктова гама от латекси, фасадни и декоративни бои и мазилки, грундове и китове. Концепцията на нейните създатели от „Вамко“ ООД е да бъде обезпечен целия процес на интериорно и екстериорно боядисване. За тази цел в продуктовия асортимент са включени и специални бои и продукти, стъклопакети и интериорни декоративни елементи, които да помогнат за реализирането и на най-амбициозните проекти на клиентите.

Освен добре познатите марки на AkzoNobel – боите Levis и Dulux, в магазините COLOR HOME се предлагат и професионалните покрития и продукти за дърво на Sikkens, немски стъклофибърни тапети на фирма Vitrulan, инструменти и пособия за декориране на фирма Color Expert, както и продуктите за професионалисти на немския производител Zweihorn.

Благодарение на перфектното качество на предлаганите продукти и коректната работа със своите клиенти, вече почти 20 години „ВАМКО” ООД е предпочитан партньор на професионалистите в България – архитекти, инвеститори и строителни компании.

Някои от най-луксозни хотели в София и страната, модерни болници, курортни и търговски комплекси са създали впечатляващия си екстериорен и интериорен дизайн чрез марките, предлагани от компанията.