« Обратно към ФИРМИ

ВЕКТОР ИНДУСТРИАЛ ООД

    • Адрес:
    • Варна, ул. Перла
    • България
    • 9000

Фирма "Вектор Индустриал" ООД е българска компания, търгуваща на територията на цялата страна. Компанията е основана през 1996 г. Основна  дейност  е  търговия с лепящи и нелепящи индустриални ленти. "Вектор Индустриал" ООД  се налага на българският пазар като една от водещите търговски фирми. Вектор Индустриал" ООД е предпочитан партньор от всеки производител или търговец, който се нуждае от качествени продукти на добри цени.

Основни цели на фирма "Вектор Индустриал" ООД  са:
- Популяризиране и успешно налагане на българския пазар на търговската ни марка "Familia Roll Tape". С настоящия сайт ще ви предоставим пълна информация за продукти предлагани на българския пазар под търговската марка "Familia Roll Tape".
- Проучване, подбор и директен внос от водещи производители на висококачествени продукти. Всички предлагани продукти  притежават сертификат за качество. Всички видове ленти и други консумативи са налични в наш склад в относително големи количества.
- Разработване на националната ни борса за разносна търговия. Доставка до обекти, складове, производствени фирми на широка гама високо качествени лепящи и нелепящи индустриални ленти чрез националната ни борса за разносна търговия.
- Търговия с други висококачествени продукти/машини и консумативи от реномирани и сертифицирани производители.