« Обратно към ФИРМИ

ВЕЛОКС СИСТЕМС ЕООД

    • Адрес:
    • Кърджали, бул. България 103
    • България
    • 6600

Основна дейност на фирмата е да се развива в сферата на услугите, като главна част от работата й е да произвежда, изготвя, доставя и монтира алуминиеви парапети и огради по зададени от клиента технически характеристики.

Политиката на работа на ВЕЛОКС - СИСТЕМС ЕООД е насочена към запазване и разширяване на пазарните позиции чрез предлагане на висококачествени алуминиеви парапети, аксесоари и огради, отговарящи на очакванията на клиентите и към стремеж за непрекъснато техническо и интелектуално развитие, съобразно с динамично променящите се изисквания на българския и световния пазар.

Строителни системи VELOX.

Фирма VELOX е създадена в Австрия преди повече от 50 години. През тези години фирмата развива строителна технология наречена WS . Tова са смлени дървени частици, импрегнирани със смески от „водно стъкло” и цимент. Пресовани и изсушени, те представляват уникално съчетание от здравина, водо и шумо изолация. Това тяхно качество позволява да се използват като кофраж, а в последствие да се оставят за хидро и топлоизолация. Разработената система за прикрепване на плоскостите,позволява да се налива бетон без допълнително укрепване. За всички желаещи да притежават дом с високи термо-показатели е възможна комбинация от WS плоскост и стиропор. Областите на приложение са многобройни, основи, стени , колони и шайби или просто преградни стени. VELOX предлага и уникална конструкция за плочи, позволяваща да се изливат едновременно стени и плоча. През последните години са изградени над 150 000 кв.м сгради във Чехия , Словакия , Унгария а от тази година и в България.